Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Odamızı Ziyaret Etti

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Oda merkezimizde, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, Özlem Akdurak’ı ağırladı.

Özlem Akdurak, ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada,  İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın, ülkemize kazandırmaya çalıştıkları uluslararası yarışlardan bir tanesi olan ve İstanbul Kalamış’ta yapılması planlanan ORC Sportsboat Avrupa Şampiyonası yarışlarına ana sponsor olarak destek verdiğini belirtti. Akdurak, yelken sporcularının antrenman alanı olan denizlerin en büyük paydaşlarından biri olan İMEAK DTO’nun, şubeleriyle birlikte her daim yelkencilerin yanında yer aldığını belirterek, teşekkür etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran da, Oda olarak denize, deniz kültürüne ve deniz sporları ile ilgili faaliyetlere destek olmaya devam edeceklerini söyledi.