Yayınlarımız

ULUSLARARASI DENİZ TİCARET ODASI 2016 YILLIĞI

Gemi Acenteliği Eğitim Komisyonu Faaliyet Raporu 2006-2014 Dönemi

"​Odamız ve Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği'nce ortaklaşa hazırlanan ""Gemi Acenteliği Eğitim Komisyonu Faaliyet Raporu 2006-2014 Dönemi"" adlı çalışmada ; Odamız Merkez ve Şubeleri ile Mersin Deniz Ticaret Odası'nda 2006-2014 dönemi içinde gerçekleştirilen gemi acenteliği eğitimi ve gemi acenteliği yenileme seminerlerine ilişkin bilgilerin yanı sıra bu süreçte Gemi Acenteliği Eğitim Komisyonu'nun kuruluş ve çalışma usul ve esasları ile Gemi Acenteliği Yönetmeliği ve Eğitim Yönergesi'nde yaşanan değişikler kapsamlı olarak yer almaktadır. YIL : 2006-2014"

Gemi Acenteliği Eğitimi

"​ Kitabı Odamız ile Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği tarafından ortaklaşa hazırlanmıştır.  YIL :2014 3​"

MAIB

​İNGİLTERE DENİZ KAZALARINI SORUŞTURMA BÜROSU (MAIB) TARAFINDAN HAZIRLANAN DENİZ KAZASI RAPORLARI VE TÜRKÇE ÇEVİRİLERİ 2010 – 2012

Endaze

"Osman Öndeş tarafından hazırlanan ""Türkiye'nin Gemi Yapan Adamları"" ENDAZE adlı eserine DTO Kütüphanesinde inceleyebilirsiniz.  Yayın Tarihi : 2010 "