14 Mayıs 2014 tarihli Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri Yer Değişikliği Hk.

14 Mayıs 2014 günü saat 14:00-17:00 arasında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hukuk Danışmanı Sn.Av.Sema YERLİKAYA tarafından verilecek “Yeni Türk Ticaret Kanununa göre Gemi Adına Acenteye Yapılan Tebligat” konulu gemi acenteliği yenileme eğitim semineri, başvuru sayısının fazla olması sebebiyle Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi’nde yapılacaktır.

14 Mayıs 2014 günü saat 14:00-17:00 arasında yapılacak gemi acenteliği yenileme eğitim semineri Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi’nde (Çırağan Cad. N: 34 Ortaköy-Beşiktaş/İSTANBUL) yapılacak olup, otopark sıkıntısı nedeniyle araçla gelinmemesini önemle bilgilerinize arz/rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER
                                                                                                          Genel Sekreter

Gereği :                                                                     Bilgi :
- Tüm Üyeler (web)                                                   - YK Başkan ve Üyeleri
- Türk Armatörler Birliği                                            - İMEAK DTO GAEK Üyeleri
- S/S Gemi Arm.Mot.Taş.Koop.
- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği
- KOGAD