CAN FILIKASI EMNIYETI HK. “FOCUS ON LIFEBOAT” SEMINERI

Sayın Üyemiz, İlgi yazı ile, 23-26 Mart 2011 tarihinde İstanbul Expo Center (Yeşilköy)’de düzenlenecek olan Europort İstanbul fuarında, 24 Mart 2011 tarihinde, Norsafe firması ile Onursan tarafından ortaklaşa; özellikle artan filika ve matafora kazaları sonucunda alınan önlemler ve ilgili regülasyonların gündeme getirileceği, Can Filikası emniyetine odaklı “Focus On Lifeboat Safety” konulu seminer düzenleneceği, Seminere katılmak isteyenlerin, Ek’te de bir örneği sunulan katılım formunu doldurup, fax veya e-mail yoluyla firmalarına göndermeleri, hususları bildirilmektedir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederiz. Saygılarımızla Murat TUNCER Genel Sekreter EK: Seminer Duyuru Metni (3 Sayfa) DAĞITIM GEREĞİ BİLGİ - Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında) - Sn. Sefer KALKAVAN - Türk Armatörler Birliği TOBB DTO’ları Konsey Başkanı - S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop. - Sn. Erol YÜCEL Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği TOBB Türkiye Denizcilik Meclisi Bşk. - S/S İstanbul Anadolu Yakası Kum Üretim - Meclis Başkanlık Divanı ve Pazarlama Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi - Yönetim Kurulu Bşk. ve Üyeleri - T.D.İ. A.Ş. - Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri - İDO A.Ş. - İMEAK DTO Meslek Komite Bşk. - UTİKAD - Meclis Üyeleri - GİSBİR - GESAD - KOSTBİR - Yalova Altınova Tersane Gir. San. ve Tic. A.Ş. - RODER - UND - TÜRKLİM - İMEAK DTO Şubeleri ve Temsilcilikleri - Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği - S.S. Deniz Tankerleri Akaryakıt Taş. Koop. - Gemi Kumanyacıları Derneği - ZEYPORT - GEMTAC - Koster Armatörleri Derneği - İstanbul Turistik Yüzer Tesis İşletmeleri Derneği - Balık Müstahsilleri Derneği - S.S. Marmara Bölgesi Balıkçılık Kooperatifi Birliği - İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği - Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği - Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği - Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası - Gemi Mühendisleri Odası

170_1135_Tarama20110316100107.pdf