10. Balast Suyu Yönetimi Konferansı

ACI’nın 17-18 Eylül 2014 tarihleri arasında, Singapur’da düzenleyeceği 10. Ballast Suyu Yönetimi Konferansı (10th Ballast Water Management Summit) için kayıtlar başlamıştır. BIMCO Üyelerine %15 tutarında indirim uygulanacaktır. İki gün sürecek olan Konferansta Balast Sistemlerinin şimdi mi yoksa IMO Onayından sonra mı teçhiz edilmesi; ABD Sularında İşletmeler Konusunda Bilinmesi Gerekenler; Ballast Suyu Yönetimi Konvansiyonunda IMO’nun Yaptığı Uyarlamalar; Alternatif Yönetim Sistemleri; Balast Sistemi Zorunluluğundan Muafiyet; Balast Suyu Yönetimi’ne Alternatifler ve Balastsız Gemiler; Balast Yönetim Sistemleri için Uzun Vadede Bakım Planları; Balast Yönetim Sistemlerinin Etkin Kullanılabilmesi için Personel Eğitimi gibi başlıklar incelenecektir. Söz konusu Konferans hakkında daha ayrıntılı bilgi için + 44 (0) 203 141 0606 numaralı telefon veya mahsan@acieu.net adresi ile irtibata geçilmesi istenmektedir.