15-17 Aralık 2018 Türk İhracat Ürünleri Sergisi Aşkabat-Türkmenistan Hk.

Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta 15-17 Aralık 2018 tarihlerinde 9. Türk İhraç Ürünleri Sergisi düzenlenmektedir.

İlgilenen üyelerimizin en geç 20 Kasım 2018 tarihine kadar Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası ya da Meridyen Uluslararası Fuarcılık şirketine (Sn. Allamurat DURDUYEV, Tel: +993 12 3988883 e-posta: allamyrat.d@mail.ru; exhibition@cci.gov.tm; info@meridyenfair.com) başvurması gerekmektedir.

Bahse konu sergide sergilenecek ürünlerin ana başlıkları aşağıda yer almaktadır:

Gıda ve Gıda İşleme Makinaları, Değirmen Makinaları, Otomotiv Yan Sanayi, Tarım, Ambalaj, Moda, Tekstil, Kozmetik, Temizlik Ürünleri, Züccaciye, Kırtasiye-Bilgisayar, Mobilya, Mobilya Yan Sanayi-Ağaç İşleme Makinaları, Moda Yan Tekstil Yan Sanayi, Medikal, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Makina ve Ekipmanları, Açık Alan Reklamcılığı.