18. Doğu ve Batı Çin arasında Yatırım ve İşbirliği için Ticaret Forumu

Sayın Üyemiz, Shaanxi Bölgesi Yerel Hükümeti ve Çin Uluslararası Ticareti Geliştirme Konseyi tarafından, 23 – 26 Mayıs 2014 tarihlerinde Xi’an City, Shaanxi Bölgesi, Çin Halkı Cumhuriyeti’nde “18th Investment and Trade Forum for Cooperation between East and West China” forumu düzenlenecektir. Söz konusu Foruma katılmak isteyenlerin ve Forum alanında kurulacak stantlarda ürünlerini tanımak isteyenlerin, katılım formunu doldurarak, formda bilgileri yer alan e-posta adreslerine veya faks numaralarına iletmeleri gerekmektedir. Katılım Formu, program ve ayrıntılı bilgiye Türkiye Odalar Birliği web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/ Yurt Dışı Etkinlikleri” bölümünden ulaşılabilmektedir. http://www.tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2174&lst=DuyurularListesi Bilgilerinize arz olunur.