2. Açık Deniz Petrol ve Gaz Emniyeti Semineri, 10 Şubat 2017, Köstence-Romanya

Balkan ve Karadeniz Petrol Birliği (Balkan and Black Sea Petroleum Association-BBSPA) 2. Açık Deniz Petrol ve Gaz Emniyeti Semineri, 10 Şubat 2017 tarihinde, Köstence-Romanya'da Hotel Vega'da düzenlenecektir. Seminer başlıkları arasında: açık deniz emniyetinin hukuksal görünümleri, açık deniz emniyeti faaliyetlerine yönelik teknik çözümler, operatörler ve idareler arasındaki etkileşimler, risk değerlendirmesi ve acil durum müdahalesi konuları yer almaktadır. Aşağıdaki şirket ve kuruluşların Seminere katılımlarını teyit ettikleri belirtilmektedir: BBSPA, Avrupa Komisyonu Enerji Genel Müdürlüğü, Bureau Veritas, CMS, ERM, Grup Servicii Petroliere SA, Total, ExxonMobil, IOGP (Uluslararası Petrol ve Gaz Üreticileri Birliği), Lloyd's Register, Oil Spill Response Limited, Karadeniz Petrol ve Gaz (Black Sea Oil and Gas), İran Sofya Büyükelçiliği.

Seminerle ilgili detaylı bilgi ve kayıt işlemlerine http://www.bbspetroleum.com/oil-and-gas-offshore-safety-seminar/ linkinden ulaşılabilmektedir.

(Kaynak: BBSPA)