7. Doğu Akdeniz Kömür Konferansı, 4-5 Eylül 2019 İstanbul Hk

“7. Doğu Akdeniz Kömür Konferansı”, Metal/Expert firması ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin işbirliği ile, 4-5 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Bahse konu konferans kapsamında; Doğu Akdeniz Bölgesinde kömür odaklı enerji üretiminin gelişimi, çimento sektöründe yakıt talepleri – Doğu Akdeniz pazarı potansiyeli, termik ve kok kömür ihracatçıları için Doğu Akdeniz cazibesi gibi hususlar ele alınacaktır.

Türkiye, Rusya, Kolombiya, Kanada, ABD ve Güney Afrikalı kömür üreticileri; Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkanlar’dan elektrik üreten firmalar, çimento üreticileri, ticaret ile uğraşanlar, hizmet firmaları, laboratuvarlar, taşımacılık operatörleri ve analistlerin davet edildiği belirtilen söz konusu konferansa ilişkin erken kayıt fırsatları, kayıt formu ve daha detaylı bilgiler https://metalexpert.com/en/products/EMCoal2019 internet adresinde yer almaktadır.