• Anasayfa
  • |
  • Akreditif ve Stanby Rezerv Konuları Eğitimi,14-15 Eylül 2019, TOBB İstanbul Hizmet Binası Hk.

Akreditif ve Stanby Rezerv Konuları Eğitimi,14-15 Eylül 2019, TOBB İstanbul Hizmet Binası Hk.

14-15 Eylül 2019 tarihlerinde, TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek olan Akreditif ve Stanby Rezerv Konuları Eğitimi” kapsamında, Akreditif ve Standby’lara ilişkin rezerv konularının anlatılmasının yanı sıra günümüze kadar karşılaşılan önemli rezerv konuları, gerçek olaylar, ICC kuralları (UCP600, ISP98, ISBP745, URR725, INCOTERMS 2010 vb.), ICC görüşleri ve DOCDEX Kararları esas alınarak birer kısa vaka şeklinde verilecektir. Her bir rezerv konusu tüm yönleriyle ele alınacak ve tartışılacaktır. Böylece eksik veya yanlış bilinen uygulamalar varsa tespit edilecek olup, rezerv konularının üzerinde konuşulması, tartışılması, güncel ve kalıcı olarak öğrenilmesi mümkün olacaktır. Seminerde ele alınacak olan Rezerv konularının banka ve firmalarda çalışan uygulamacılar dışında Uluslararası Akreditif Uzmanlık Sertifikası’na (CDCS) hazırlanan kişiler için de oldukça faydalı olacağı düşünülmektedir.

Katılımcılara; eğitimciler arasında yer alan Sayın Abdurrahman ÖZALP tarafından yazılan ve ICC Türkiye tarafından yeni yayınlanan, eğitim konusu ile ilgili olan “AKREDİTİF VE REZERV” isimli kitap da ücretsiz olarak dağıtılacaktır.

Bahse konu eğitime katılmak isteyenlerin, kayıt formunu http://icc.tobb.org.tr/icctreylul2019 internet adresinden 13 Eylül 2019 tarihine kadar doldurmaları ve kaydın tamamlanmasını teminen eğitim ücretinin kayıt formunda belirtildiği şekilde ödenerek dekontunun ICC Türkiye Milli Komitesi’ne faks (0312 219 42 58) veya e-posta (icc-tr@tobb.org.tr) yoluyla göndermeleri gerekmektedir.