EİT Bakanlar Toplantısı ICT ve Telekomünikasyon Sergisi Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Bilgi ve Telekomünikasyon Teknolojileri konulu EİT Bakanlar Toplantısı'nın, 11-13 Kasım 2012 tarihlerinde, İran'ın başkenti Tahran’da düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu toplantının paralelinde, EİT üyeleri özel sektörünün bilgi ve telekomünikasyon teknolojileri sektörlerindeki son gelişmeleri paylaşabilecekleri bir sergi düzenleneceği belirtilmektedir. Sergide kullanılmak üzere, her bir üye ülkeye, 50 m2 ücretsiz sergi alanı ile birlikte, katılımcı firmaların ortak kullanımına yönelik olarak, yerel görüşmeler yapmak üzere bir adet telefon hattı, bir adet internet hattı, 2 adet sandalye ve 1 adet masa tahsis edileceği ifade edilmektedir. Toplantı ve sergi katılımcılarının ulaşım ve konaklama masrafları kendileri tarafından karşılanacaktır. Katılmak istendiği takdirde, gümrük işlemleri de göz önünde bulundurularak, 19 Ekim 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine başvuru yapmaları istenmektedir.