Expomaritt Exposhipping İstanbul,15. Uluslararası Denizcilik Fuar & Konferansı, 02-05 Nisan 2019 Hk.

Odamızın isim hakkına sahip olduğu ve desteklediği ve UBM Firması tarafından düzenlenen "EXPOMARITT EXPOSHIPPING ISTANBUL 15. Uluslararası Denizcilik Fuar & Konferansı" 02-05 Nisan 2019 tarihleri arasında Viaport Marina, Tuzla'da gerçekleştirilecektir.

"EXPOMARITT EXPOSHIPPING ISTANBUL", denizcilik sektörünün tüm paydaşlarını tek bir çatı altında toplayarak, ulusal ve uluslararası güçlü iş birliklerine zemin hazırlanması ve denizcilik sektöründe meydana gelen son gelişmelerin yakından takip edilmesi olanağı sunacaktır. Odamızın Türkiye'de desteklediği tek denizcilik ve gemi inşa fuarı olan bahse konu fuar ile sektörün daha yüksek noktalara taşınması hedeflenmektedir. Fuara katılımızı ve desteklerinizi beklemekteyiz.