Exposhipping Europort İstanbul

Exposhipping Europort İstanbul, 12.Uluslararası Denizcilik fuarı için geri sayım başladı. Türkiye'de NTSR, uluslararası alanda da AHOY Rotterdam tarafından yürütülen ve İMEAK Deniz Ticaret Odası adına organize ettiğimiz Europort İSTANBUL, bu yıl 7.000 denizcilik sektörü profesyonelini ağırlamak için hazırlıklarına tüm hızıyla devam etmektedir. 20 - 23 Mart 2013  tarihleri arasında düzenlenecek Europort İstanbul'un ulusal ve uluslararası katılımcı sayısı her geçen gün artmaktadır. Hedef Europort İstanbul ‘u  ekonomik krizin aşılması için bir "FIRSAT" olarak gören  denizcilik sektörüne yakışan bir fuar organize etmektir. Bu doğrultuda denizcilik sektörü ile ilgili gerek ulusal gerekse uluslararası tüm birlik, dernek, eğitim kurumu, devlet, medya ile sıkı bir işbirliği yürütüyoruz. Fuar süresince yapılması planlanan tüm etkinlikler Türk denizcilik sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu, dünya sıralamasında önlerdeki yerini korumasının önemini vurgulamak temasıyla hazırlanmaktadır.