• Anasayfa
  • |
  • Geleneksel Odessa Denizcilik Yemeği, 31 Mayıs 2019, Odessa, Ukrayna Hk.

Geleneksel Odessa Denizcilik Yemeği, 31 Mayıs 2019, Odessa, Ukrayna Hk.

 

Odessa Denizcilik Yemeği; Bergen (Norveç), Riga (Letonya), Hamburg (Almanya), Rotterdam (Hollanda), Londra (Birleşik Krallık), Genova (İtalya), Glasgow (İskoçya), Atina (Yunanistan), İstanbul (Türkiye) gibi birçok şehirden deniz taşımacılığı uzmanlarının katıldığı geleneksel bir etkinliktir.  

Deniz ticareti sektör temsilcileri için Karadeniz Bölgesi’nde gerçekleştirilen en önemli ve büyük çaplı etkinliklerden biri olan bahse konu etkinlik, sektör mensubu 500’den fazla katılımcıyı uzun bir süredir bir araya getirmekte olup, yeni iş bağlantılarının oluşturulması ve var olan ilişkilerin sağlamlaştırılması adına iyi bir fırsat sunmaktadır. 

 

Geleneksel Odessa Denizcilik Yemeği, 31 Mayıs 2019 tarihinde, Ukrayna‘nın Odessa şehrinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu etkinliğe kayıt yaptırmak için Alla Agbash (Tel: 0038 048 703 75 10; E-posta: dinner@grainandmaritime.com) ile iletişime geçilebilmekte olup, konu ile ilgili detaylı bilgi için http://grainandmaritime.com/about-osd.html internet adresi ziyaret edilebilmektedir.