ILO MLC 2006’nın Sosyal Medya’da Kutlanması

ILO MLC 2006 (ILO Denizcilik Çalışma Sözleşmesi - Maritime Labour Convention 2006) 20.08.2013 tarihinde yürürlüğe girecek olup, ILO tarafından sosyal medyada kutlanacaktır. Resmi ILO MLC hashtag’i: #MLC2006 olup yardımcı hashtagler: #FairWinds ve #Maritime’dır. Ayrıca, ILO 20.08.2013 tarihinde ILO’nun Halkla İlişkiler Müdürü Sophie FISHER başkanlığında ve Dr. Cleopatra DOUMBIA (Uluslararası Çalışma Standartları Müdürü), Kaptan Robin FOO (Singapur Deniz Zabitleri Birliği Başkanı, Daniel TAN (Singapur Denizcilik Birliği Genel Sekreteri), Mark LIM (Singapur Liman İdaresi Başkan Yardımcısı / Denizcilik Başkan Yardımcısı)’nın katılımı ile bir panel düzenleyecektir. Konu hakkında bilgi ansaritadi@iloguest.org adresi ile irtibata geçerek edinilebilir.