İMEAK Deniz Ticaret Odasına ait araçların satış ilanı hk

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI

Araç Satış İlanı

SATILACAK ARAÇLARA İLİŞKİN BİLGİLER:

1.      Araç

Yakıt                         : Dizel
Özellik                      : 1.8 Motor 75 PS

Km                            : 35.568

SATIŞ İLE İLGİLİ ŞARTLAR:

• Araçların satışına ilişkin tekliflerin değerlendirilmesi 21/02/2019 Perşembe günü  saat 09.00’da İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu toplantısında yapılacaktır.

• Teklifler Odamız Genel Sekreterlik Makamına kapalı zarf şeklinde teslim edilecektir. Son teklif verme süresi  15/02/2019 Cuma günü saat 17.00’ a kadar yapılmalıdır. Bu tarih ve saatten sonra yapılacak teklifler kabul edilmeyecektir.

• Alım ihalesini kazandığı yazılı olarak tebliğ edilen kişi ve kuruluşlar tebliğ tarihini takiben 5 (beş) iş günü içerisinde teklif ettiği bedeli İMEAK Deniz Ticaret Odası hesabına yatırarak araç veya araçları üzerine almak zorundadır.

• İhaleyi kazanan kişi veya kuruluşlar, araç bedelini İMEAK Deniz Ticaret Odası banka hesabına yatırmadan hiçbir satış ve devir işlemi yapılmayacaktır.

• Araç satışından doğacak her türlü masraf, vergi ve harç alıcı tarafından karşılanacaktır. İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın bu konuda bir ödeme yapması söz konusu değildir.

• Aracı satın alarak devir ve teslimini gerçekleştiren kişi veya kuruluş, devir ve teslim sonrasında herhangi bir kusur, eksiklik, ayıp v.b. iddialar ileri sürerek İMEAK Deniz Ticaret Odası’ndan maddi ve manevi bir talepte bulunamaz.

• İMEAK Deniz Ticaret Odası Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp; satış yapıp yapmamakta tekliflerin herhangi birini tercih etmekte yeniden teklif istemekte, uygun gördüğüne satış yapmakta, araçları satmaktan vazgeçmekte, satış yöntemini değiştirmekte tamamen serbesttir.

Bilgi ve Araçları Görmek için irtibat : İdari İşler Müdürlüğü

İMEAK Deniz Ticaret Odası’na ait 3 adet kamyonet Kapalı Zarf Teklif Alma Usulü ile satılacaktır. Araçlar, İMEAK DTO personeli eşliğinde, İMEAK DTO Hizmet Binası otoparkında görülüp, incelenebilecektir.

İlgilenenlere saygıyla duyurulur.

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI