• Anasayfa
  • |
  • İran Taşımacılık ve Lojistik Forumu, 5-6 Kasım 2017, Tahran/İran

İran Taşımacılık ve Lojistik Forumu, 5-6 Kasım 2017, Tahran/İran

İran Taşımacılık ve Lojistik Forumu, 5-6 Kasım 2017, Tahran/İran

İran'ın kapılarını uluslararası iş dünyasına açtıktan sonraki özel durumu dikkate alındığında, ülkenin iş atmosferi ve stratejisinde büyük gelişmeler kaydetmenin hayati önem taşıdığı, farklı alanlarda ulusal ekonomiyi yeniden canlandırmanın taşımacılık sektöründeki gelişmelere bağlı olacağı ve  İran'ın 2025 vizyon planının ana hedeflerinde ulaşmasında bu koşulların kilit rol oynadığı belirtilmektedir. İran platformunun uluslararası arenada güç kazanmasından sonraki bu çağda, İran Taşımacılık & Lojistik Federasyonu ve IICIC tarafından, ana amacı taşımacılık projelerinin tanıtılması, ulusal ve uluslararası yatırımları cazip kılmak olan İran Taşımacılık ve Lojistik Forumu düzenleneceği bildirilmektedir.

Önemli medeniyetler ve kültürlerin beşiği ve geçiş yolu konumunda olan İran'da, antik cağlardan bu yana taşımacılığın büyük bir öneme sahip olduğu belirtilmektedir. Şimdilerde İran'ın bölgesel ve uluslararası seviyede bir aktarma merkezi olarak tanındığı, sektörün gelecekteki gelişiminde muazzam bir kapasite ve potansiyele sahip olduğu ifade edilmektedir.

Forumun ana başlıkları olarak;

           -Taşımacılık uygulamaları ve lojistik Tecrübeleri,

-Lojistik Ticareti ve Transit,

-Lojistik ve Farklı Endüstriler,

-Taşımacılık Ekonomisi,

-Taşımacılık ve Lojistiğin Güçlenmesi,

konularına değinileceği bildirilmektedir.

İran Taşımacılık ve Lojistik Forumu ile Fuarı, 5-6 Kasım 2017 tarihlerinde Chamran Otoyolu Velenjak Caddesi karşısı IRIB International Conference Center, Tahran/İran 'da gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için http://www.iicic.com/logistics/ linki ziyaret edilebilmektedir.

 

Kaynak: http://www.iicic.com/logistics/