“Monte Carlo Ticari Heyet Ziyareti”

İstanbul Ticaret Odası ile Monako Ekonomik Kalkınma Odası İşbirliğinde 7 ve 8 Kasım 2012 tarihlerinde (7 Kasım tarihinde 14.00-17.30 arasında olmak üzere) İTO 6. Kat Fuayede Türk ve Monako’lu firmaların bir araya gelerek yeni iş fırsatlarını değerlendirecekleri ikili görüşmeler düzenlenecektir. Görüşmeye kendi sektöründe lider 25 Monako’lu firma iştirak edecektir. Söz konusu firmaların bir kısmı deniz taşımıcalığı, gemi inşa, eğlence gemisi, yat brokerliği ve hurda yat alanında çalışan ve hizmet veren firmalar ile görüşmek istedikleri vurgulanmıştır. İkili görüşmeler İngilizce olup, tercüme hizmeti sağlanmayacaktır. İthalat-ihracat alanında faaliyet gösteren Trends Monte Carlo firması ile çevre alanında faaliyet gösteren NDL  özellikle denizcilik şirketleri ile görüşmek istediklerini belirtmiş bulunmaktadır. İkili görüşmelere katılmak ile ilgilenen Üyelerimizin 05 Kasım 2012 tarihine kadar İsim, Kurum, Telefon, Faks, E-posta, ve görüşme talep edilen firmanın adını (212) 512 10 63 no.lu faks veya avrupabirliği@ito.org.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.