Rusya Novosibirsk İşadamları Heyeti Hk.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Rusya'nın Novosibirsk şehrine açtığı ve uçuşlarına başladığı yeni hat vesilesiyle, THY ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında yapılan protokol çerçevesinde, azami 40 Türk işadamı ile birlikte, 23 - 27 Haziran 2013 tarihleri arasında Novosibirsk'e yönelik işadamları heyet ziyareti gerçekleştirileceği, işadamları heyetine otomotiv ve yan sanayi, konfeksiyon, turunçgiller (yaş sebze-meyve), mücevher ve değerli taşlar, plastik boru ve çimento sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görüldüğü belirtilmektedir. Heyete katılmak isteyen firmaların, www.tim.ora.tr  adresinde yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 6 Haziran 2013 Perşembe günü mesai bitimine kadar  selimasaka@tim.org.tr  e-posta adresine göndermeleri; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282 - IBAN No: TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35) Swift kodu: TVBATR2A Euro hesabına 1.400,- Euro (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu erkanbavram@tim.orp.tr  e-posta adresine iletmeleri gerektiği ifade edilmektedir.