Samsun ve Trabzon Temsilciliği’nde Düzenlenecek Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Seminerleri Hk

Odamız Samsun ve Trabzon Temsilciliği’nin talebi, Gemi Acenteliği Eğitim Komisyonu’nun önerisi ve Odamız Yönetim Kurulu’nun onayı üzerine ; - 17 Nisan 2014 Perşembe günü 09:30-12:30 saatleri arasında Samsun Temsilciliği’nde, - 18 Nisan 2014 Cuma günü 09:30-12:30 saatleri arasında Trabzon Temsilciliği’nde Odamız İzmir Şube Hukuk Müşaviri Sn.Av.Ahmet ÇALIK tarafından yeni TTK’da “Gemi Acentelerinin Hukuki Durumları ve Konumları” konulu bir gemi acenteliği yenileme semineri düzenlenecektir. Gemi acentesi personeli tanıtım kartlarının süresini uzatmaya yönelik olarak düzenlenecek söz konusu seminerlere katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan dilekçeyi, gemi acentesi personeli tanıtım kartı fotokopileri ile birlikte Samsun’da seminere katılmak isteyen üyelerimizin Odamız Samsun Temsilciliği’ne (Sn.İskender Yağız ; samsun@denizticaretodasi.org.tr ; Tel : 0362 432 02 83), Trabzon’da seminere katılmak isteyenlerin Odamız Trabzon Temsilciliği’ne (Sn.Mehmet Tufanoğlu ; mehmet@tufanoglu.com ; Tel : 0462 326 63 50 ) göndermeleri hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederiz.