Süreçlerimiz Yeniden Tasarlanmıştır

A Seviye Akredite bir Oda olarak Yönetimimizin hizmet kalitesini sürekli iyileştirmek, üye memnuniyetini artırmak ve Kalite Yönetim Sistemimizi geliştirmek kararlılığına istinaden 12-13 Ocak 2015 tarihlerinde Odamız çalışanlarına Türk Loydu Vakfı Eğitmeni Sn. Banu YÜKSEL tarafından “Süreç Yönetimi Eğitimi” verilmiştir. Odamızın 30 çalışanı, eğitim programı süresince süreç yönetimi yaklaşımı ile iş süreçlerinin verimlilik ve etkinliğinin arttırılması, performanslarının ölçülmesi ve analiz edilmesi, kurumun stratejik hedefleri ile süreçlerin paralelliğinin sağlanması konusunda bilgi edinmiş, Odamıza özgü süreçleri ele almış, süreç yönetim dokümantasyonu ve yürütülmesi hakkında bilgi edinmiştir. Eğitimin atölye çalışmasında ise süreçlerimiz yeniden tasarlanmıştır. Kalite Yönetim Sistemi eğitimlerimiz, “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi”, “Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi Eğitimleri”, “Akreditasyon Çalıştayları” konularıyla Kalite Birimi koordinesinde devam edecektir.