• Anasayfa
  • |
  • TÜRK LOYDU ve YTÜ Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde; "Tersaneler ve Limanlar için Sürdürülebilir Çevre Yönetim Sistemleri" konusunda, ücretsiz bir seminer düzenleniyor.

TÜRK LOYDU ve YTÜ Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde; "Tersaneler ve Limanlar için Sürdürülebilir Çevre Yönetim Sistemleri" konusunda, ücretsiz bir seminer düzenleniyor.

 

TÜRK LOYDU ve YTÜ Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde; New Orleans Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bhaskar KURA'nın konuşmacı olarak katılacağı "Tersaneler ve Limanlar İçin Sürdürülebilir Çevre Yönetim Sistemleri "konulu ücretsiz bir seminer düzenlenecektir.

TÜRK LOYDU ve YTÜ Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi arasında yapılan işbirliği protokolü sonrasında sektörel alanlarda bilgilendirme ve bilinçlendirme amaçlı seminerler ve eğitimlerin ilki olan bu etkinlikte; katılımcılara Tersaneler ve Limanlar ile ilgili çevre yönetim sistemleri konularında detaylı bilgi verilecektir.

Bu alanlardaki eksikliklerin giderilmesi, uyulması gereken kurallar, oluşturulması gereken prosedürler ve alınması gereken eğitimler, vb. konular genel olarak ele alınacak olup, seminer sonunda gerçekleştirilecek olan "soru ve cevap" kısmında ise Sayın Prof. Dr. Bhaskar KURA katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacaklardır.

TÜRK LOYDU ve YTÜ Yıldız Sürekli Eğitim Merkezi arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında sektörel etkinlikler ve eğitimler devam edecektir.

Seminer Günü: 06 Şubat 2017 Pazartesi Saat: 14:00

Yer: Prof. Dr.Teoman ÖZALP Konferans Salonu; TÜRK LOYDU Tersaneler Caddesi No:26 Tuzla-

         İstanbul

Kaynak: Türk Loydu