Türkiye’nin En Temiz Sanayi Tesisi Ödülü İÇDAŞ’a verildi

Türkiye’nin En Temiz Sanayi Tesisi Ödülü;             Dünya Çevre Haftası’nda, Türkiye’nin çevreyi korumak için en fazla yatırım ve denetim yapan sanayi tesisleri, organize sanayi bölgeleri, belediyeleri, çevreye gösterdiği duyarlılık nedeniyle Çevre Ödüllerini, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldılar.              Bu yıl ikincisini düzenlenen “Çevre en’leri” yarışmasında En Çevreci kuruluşlar arasında yer alan İÇDAŞ, “Türkiye’nin En Temiz Sanayi Tesisi Ödülü” ne layık görülmüş olup Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Erdoğan BAYRAKTAR’ın katıldığı törenle ödülünü aldı.             Bu kapsamda, İÇDAŞ’ın, daha önce de ulusal ve uluslararası alanda aldığı çevre ödül sayısı 13’e ulaştı. Uygulanan Çevre Yönetim Sistemi ile en çok Çevre Ödülü alan sanayi kuruluşları arasında yer alan İÇDAŞ, bu yıl üretiminde 3 farklı ödüle layık görüldü.             İÇDAŞ son yıllarda Çevrecilik dışında, Verimlilik, Yılın En Rekabetçi Şirketi, İş Güvenliği gibi farklı alanlarda da birçok ödüle imza atmış olup aldığı çevre ödülleri Ek’te yer almaktadır EKLER: Ek-1: İÇDAŞ Çevre Ödülleri(1syf)

En_Temiz_Sanayi_Tesisi_ICDAS_a_Cevre_Odulu_Haziran_2013.doc