Türk-Monako Firmalar Arasinda İkili Görüşmeler

İstanbul Ticaret Odası ile Monako Ekonomik Kalkınma Odası İşbirliğinde 7 ve 8 Kasım 2012 tarihlerinde (7 Kasım tarihinde 14.00-17.30 arasında olmak üzere) İTO 6. Kat Fuayede Türk ve Monako’lu firmaların bir araya gelerek yeni iş fırsatlarını değerlendirecekleri ikili görüşmeler düzenlenecektir. Görüşmeye kendi sektöründe lider 25 Monako’lu firma iştirak edecektir. Söz konusu firmaların bir kısmı gemicilik ve tersanecilik, eğlence gemisi, yat brokerliği ve hurda yat alanında çalışan ve hizmet veren firmalar ile görüşmek istedikleri vurgulanmıştır. Firmalar ile ilgili detaylı bilgiye İTO web sitesi veya (212) 455 64 10/13 no.lu telefonlardan ulaşabilmek mümkündür. İkili görüşmeler İngilizce olup, tercüme hizmeti sağlanmayacaktır. İlgilenen Üyelerimizin etkinliğe katılabilmek için 31 Ekim 2012 tarihine kadar İsim, Kurum, Telefon, Faks, E-posta, ve görüşme talep edilen firmanın adını (212) 512 10 63 no.lu faks veya avrupabirliği@ito.org.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.