TURMEPA ve Ayvalık Belediyesi işbirliği

Çocukların küçük yaşlardan itibaren denizle olan bağlarını güçlendirmeyi hedefleyen Ayvalık Belediyesi ve gelecek nesillere temiz denizlerin kucaklandığı yaşanabilir bir Türkiye bırakmak amacıyla 23 yıldır hizmet veren TURMEPA, çocuklar için bir araya geldi.

İzmir'deki faaliyetlerini İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nde yürüten TURMEPA İzmir Şubesi ve Ayvalık Belediyesi çocuklara "Deniz varsa hayat var" sloganıyla 4 Ağustos 2017'de deniz kenarında denizlerimiz hakkında eğitim verecek, gönüllü dalış ekiplerinin de katılımı ile deniz dibi temizliği yaparak farkındalık yaratacaktır.  TURMEPA eğitmenleri, çocuklara denizlerdeki hayatı, ekosistemi, deniz temizliğinin önemini içeren bir  eğitim verecektir. Ayvalık Duba Plajı mevkiinde verilecek eğitimin yanında özel oyunlar oynatılarak çocukların eğlenmeleri de sağlanacaktır.