Uluslararası Gemi Adamlarının Refahı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Uluslararası Gemi Adamlarının Refahı Ödülleri’ni kazananlar, 28 Kasım 2012 günü, Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Koji Sekimizu’nun ev sahipliğinde Londra’daki IMO merkezinde gerçekleştirilen üst düzey bir törende açıklanmıştır. Kazananlar: Yılın Denizcilik Şirketi: Shell Nakliyat Yılın Limanı: Kandla Limanı, Hindistan Yılın Gemi Adamları Merkezi: Gemi Adamları Evi (Seafarers’ House), Everglades Limanı, ABD Yılın Uğrak Merkezi: Gemi Adamları için Uluslararası Uğrak Merkezi, Keppel Terminali, Singapur Limanı Yılın Yardımsever Kişisi: Fr Giacomo Martino, Deniz havarisi (Apostleship of the Sea), İtalya ve Rev Denis Claughton, Flying Angel Club, Fremantle, Avustralya. Bu yılki jüri üyeleri, Uluslararası Denizcilik Federasyonu (ISF) ve Uluslararası Deniz Ticaret Odası (ICS) Başkanı Masamichi Morooka, Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu Genel Sekreteri David Cockcroft ve Uluslararası Hristiyan Denizcilik Birliği Başkanı Douglas Stevenson’dı. Konuyla ilgilenenler ödül töreniyle ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki internet adresinden sağlayabilirler: www.seafarerswelfareawards.org.

Welfare_Awards_12.pdf