Üye Memnuniyet Anketi Hk

SAYIN ÜYEMİZ,

İMEAK Deniz Ticaret Odası, Oda Akreditasyon Sistemi kapsamında 2002 yılında ilk Akredite olan Odalardandır ve Kalite Yönetim Sistemi 2007 yılında ISO 9001 Kalite Belgesi ile belgelendirilmiştir. Kalite Yönetim Sistemini etkin olarak uygulamakta olan bir Oda olarak, üyelerimizin memnuniyetini üst seviyede tutarak sürekli iyileştirmek ana hedeflerimizdendir. 

Biliyoruz ki, sizler İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın size daha kaliteli hizmet verebilmesi için neler yapılması gerektiğine yönelik değerli görüşlere sahipsiniz. Bu değerli görüşlerinizi yakın işbirliği içinde gerçekleştirdiğimiz çeşitli faaliyetlerimizde ortaya koymaktasınız. Devam edecek olan bu birebir iletişime ilave olarak, üyelerimizin bizden beklentilerini istatistiki olarak yorumlamak ve ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda, Stratejik Plan ve yıllık hedeflerle hareket etmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da İMEAK DENİZ TICARET ODASI "ÜYE MEMNUNİYET ARAŞTIRMASINI" yapmaktayız. Bu araştırmada Odamızın üyeleri için yarattığı fayda, sektörel ve şirketinizin sorunlarına ilişkin faaliyetlerimiz ve sizlere verdiğimiz diğer hizmetlerimiz ile ilgili görüşleriniz alınacak ve bu bilgiler ışığında sizlerle daha verimli çalışacak şekilde eylem planları hazırlanacaktır.

Değerli görüşlerinizin objektif olarak değerlendirilip yorumlanması amacıyla, üye memnuniyet araştırmasını yapmak üzere bu alanda deneyim sahibi bağımsız bir araştırma firması olan Bayes Araştırma Şirketi ile işbirliği yapılmıştır.

Bayes Araştırma Şirketi yetkilileri, telefon görüşmesi aracılığıyla sizlere anket sorularımızı iletecektir. İsteyen üyelerimize soru formu e-posta ile de iletilebilecektir. Bayes Araştırma Şirketi, dolduracağınız soru formlarını analiz ederek, sonuçları istatistiki tablolar ve analizler halinde yorumlayarak tarafımıza iletecektir. Bu şekilde elde edilen sonuçlar doğrultusunda İMEAK Deniz Ticaret Odası, gereken iyileştirmeleri sistematik olarak yıllık hedefler ve eylem planları ile gerçekleştirme imkânına kavuşacaktır.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için giriştiğimiz çabaya, zamanınızı ayırarak katkıda bulunmanızı rica ediyor ve yardımlarınız için teşekkür ediyoruz.

 

                                      Saygılarımızla,

                                           Metin KALKAVAN

                                                     Yönetim Kurulu Başkanı