Jebel Dhana/Abu Dabi’den Chittagong/Bangladeş’e Ham Petrol Nakliyesi İçin Gemi Kiralama İhalesi Hk.

İlgi: Bangladeş Denizcilik Şirketi’nin 30.05.2019 tarihli e-posta mesajı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Bakanlar Arası Gemi Kiralama Komitesi tarafından listelenen brokerlerin, +%10 ya da -%10 tedarikçi opsiyonu ile 100.000 MT Murban Ham Petrolün Jebel Dhana, Abu Dabi’den Chittagong, Bangladeş’e nakliyesi için uluslararası sınırlı bir gemi kiralama ihalesinin başlatıldığı bildirilmektedir.

Söz konusu ihalenin 18 Haziran 2019 tarihinde, Bangladeş Denizcilik Şirketi’nde, saat 12:05 başlayacağı belirtilmekte olup, 168 çalışma saati, 7 iş günü sonrasında sona ereceği ifade edilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU

EKLER:

Ek-1: İlgi e-posta mesajı.

389_2203_jebel-dhana-dan-chittagong-a-ham-petrol-nakliyesi-icin-gemi-kiralama-ihalesi.pdf