Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi (AAKKM) İletişim Bilgileri Hk.

​             Sayın Üyemiz,

İlgi : Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü'nün 15.11.2018 tarih ve

E.85682 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile;

12.12.2001 tarih ve 24611 sayılı Türk Arama ve Kurtarma Yönetmeliği ve 11.07.2002 tarih ve 24812 sayılı Ulusal Arama ve Kurtarma Planına İlişkin Tebliğ gereği; Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü'nün Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi'nin (AAKKM) deniz ve hava vasıtalarından kaynaklı arama kurtarma hususlarında en üst düzeyde koordinasyonu sağlamakla görevlendirildiği,

AAKKM'de kullanılmak üzere 0552 727 0 727 (0552 SAR 0 SAR) GSM numarası ve SAR@uab.gov.tr e-posta adresinin kullanıma açıldığı, mevcut e-posta adreslerinin uzantısının da "uab.gov.tr" olarak değiştiği, Merkezin güncel iletişim bilgilerinin de İlgi yazı Ek'inde yer aldığı,

Buna göre, kayıtlardaki AAKKM iletişim bilgilerinin Ek'te yer alan bilgilere göre güncellenmesi ve bu bilgilerin;

1. Haftalık yayınlanan "Denizcilere İlanlar Bülteni" aracılığı ile duyurulması (Seyir Hidrografi ve Oşinografi Daire Başkanlığı),
  1. Bağlı birimlerimiz aracılığıyla denizcilik sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalara duyurulması ve gemilerdeki kayıtlı bilgilerin güncellenmesinin sağlanması (Deniz Ticaret Odaları),

hususları bildirilmektedir.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Murat TUNCER

K: İlgi Yazı Örneği ve İletişim Bilgileri (3 Sayfa)

(Odamız Web Sayfasında)

DAĞITIM

GEREĞİ                                                                                   BİLGİ:

- Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında)                                      - Yönetim Kurulu Bşk. ve Üyeleri

- Türk Armatörler Birliği                                                         - İMEAK DTO Şube YK Başkanları

- S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop.                                 - İMEAK DTO Meslek Komite Bşk.

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği                             - TAİS

- S/S İstanbul Anadolu Yakası Kumcular                                  - Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş.

Üretim ve Pazarlama Kooperatifi                                          - İMEAK DTO Şubeleri ve Temsilcilikleri

- T.D.İ. A.Ş.                                                                               - Türkiye Denizcilik Federasyonu

- İstanbul Şehir Hatları Tur. San. ve Tic. A.Ş.                            - BAU TÜRBAM

- İDO A.Ş.                                                                                  - İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği

- GİSBİR                                                                                     - Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği

- GESAD                                                                                     - Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği

- Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği                              - D.E.Ü. Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği

- KOSTBİR                                                                                   - Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası

- Yalova Altınova Tersane Gir. San. ve Tic. A.Ş.                            - Gemi Mühendisleri Odası

- UND                                                                                           - WISTA Türkiye Derneği

- TÜRKLİM

- Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği

- S.S. Deniz Tankerleri Akaryakıt Taş. Koop.

- Gemi Brokerleri Derneği

- Gemi Tedarikçileri Derneği

- UTİKAD

- ZEYPORT

- SULİM

- KOSDER

- ROFED

- KOGAD

- İstanbul Turistik Yüzer Tesis İşletmeleri Derneği

- SÜR-KOOP

- Deniz Ürünleri Avcıları Üreticileri Merkez Birliği

- S.S. İstanbul Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği

- Beykoz Denizciler Derneği

- Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş.

- Setur Kalamış Marina

- İspark İstinye Marina

- S.S. Avrasya Deniz Taş. Turz. Hiz. İnş. San. ve Tic. Aş.

- S.S. Turizm ve Yolcu Deniz Taşıyıcılar Koop.

- S.S. Boğaziçi Yolcu ve Tur. Den. Mot. Taş. Koop.

- Beyden Deniz Ulaşım Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.

- S.S. Mavi Marmara Deniz Yolcu ve Turizm Mot. Taş. Koop.

- S.S. Kartal Deniz Yolcu Yük ve Tur. Mot. Taş. Koop.

- S.S. İstanbul Kartal Maltepe Bostancı Adalar

Yük Taş. ve Gemi Serv. Den. Motorlu Taş.Koop.

- Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme ve Tic. A.Ş.

- Adatur Derneği

- Adalar Yolcu ve Yük Taş. Koop.

680_4352_EK_680.pdf