Berlin Fruit Logistica 2020 Fuarı, 5-7 Şubat 2020, Berlin, Almanya Hk.

İlgi: Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin 08.07.2019 tarihli ve 3488 sayılı yazısı ve eki.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, 5-7 Şubat 2020 tarihleri arasında Berlin, Almanya’da yaş meyve sebze ve paketleme sektörlerine yönelik düzenlenecek olan “FRUIT LOGISTICA Fuarı”nın Türkiye milli katılım organizasyonunun 17.kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu fuara, Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların online başvuru formunu doldurarak, 22 Temmuz 2019 tarihinden önce toplam katılım bedelinin %50’sini, Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Mersin Şubesi TR 54 0001 5001 5804 8000 3978 51 IBAN no’lu Euro hesabına yatırmaları gerektiği hususu belirtilmektedir. Söz konusu fuara katılım bedeli ve detaylı bilgiler ekte (Ek-1) yer almaktadır.

Bahse konu çevrimiçi başvuru formuna (https://bit.ly/2JJ0cR7) bağlantısı üzerinden ulaşılabildiği bildirilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,