Çalışma Saatleri Hk.

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere, Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılımının önlenmesi çerçevesinde; Odamızda düzenlenmesi planlanan Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı ve Nisan ayı Meclis Toplantısı başta olmak üzere tüm toplantı, seminer, eğitim, konferans ve etkinlik faaliyetlerimiz toplum, çalışan ve üyelerimizin sağlığı ön planda tutularak tedbir amaçlı olarak ertelenmiş, personelimizin yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlere, toplantılara katılımı iptal edilmişti. 20.03.2020 Tarih ve 31074 Sayılı Resmi Gazete'de, 2020/3 No'lu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi gereğince de tüm faaliyetler Nisan ayı sonuna kadar ertelenmişti.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanmaya başlanan personel çalışma esaslarına paralel olarak 16 Mart 2020 Pazartesi itibarıyla yeni düzenlemeler gerçekleştirilmişti. Bu çerçevede Odamız Merkez, Şube ve Temsilciliklerimizde hizmetlerin aksatılmadan yürütülmesini teminen personel sayısı azaltılarak minimum seviyeye düşürülmüş ve evden Odamız çalışmalarına katılmak üzere personele verilen izinler 23-27 Mart 2020 tarihleri arasında bir hafta süre ile uzatılmıştı.

Ülke genelinde alınan yeni önlemlere paralel olarak;

Yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar, 24 Mart Salı gününden itibaren Odamız, Şubelerimiz ve Temsilciliklerimiz minimum seviyedeki personel ile 11:00-16:00 saatleri arasında öğle tatili olmaksızın hizmet vermeye başlayacaktır.

Hem üyelerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığını korumak adına; Odamızla ilgili işlemlerin merkez ve şubelerimize gelmek zorunda kalmadan, faaliyet belgesi ve üye aidat ödemeleri için https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/firma-index.jsp online işlemler bölümünden uib@denizticaretodasi.org.tr mail adresi üzerinden iletişime geçerek, gemi ödemeleri için gb@denizticaretodasi.org.tr mail adresine gemi formlarının gönderilmesi halinde anlaşmalı bankalarımız üzerinden ödemeler gerçekleştirebilecektir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,                                

İsmet SALİHOĞLU                           

Genel Sekreter                              

344_1044__al_ma_saatleri_hk.pdf