"Denizcilik Sektöründe Sağlanan Vergi Avantajları ve Teşvikler" Konulu Konferans, 23 Mayıs 2019

Odamızın 2019 yılı konferansları kapsamında "Denizcilik Sektöründe Sağlanan Vergi Avantajları ve Teşvikler" başlıklı konferans, Odamız Yönetim Kurulu Mali Danışmanı  Sayın Murat ERİŞTİ tarafından, Odamız Meclis Salonunda (İMEAK Deniz Ticaret Odası, Meclisi Mebusan Cad. No:22 Fındıklı – İstanbul) 23 Mayıs 2019  tarihinde 14.00'te gerçekleştirilecektir.

Ücretsiz ve katılımcı sınırlaması bulunmayan konferansta, katılımcı belgelerinde sorun yaşanmaması için https://forms.gle/J6YgJAKSssGgUSiG8  linkindeki formun, en geç 22 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,