IBIA 2019 Yıllık Toplantısı, 22-24 Ekim 2019, İstanbul Hk.

İlgi: Uluslararası Bunkerciler Birliği’nden (International Bunker Industry Association –IBIA) alınan

06.06.2019 tarihli e-posta mesajı.

Sayın Üyemiz,

IBIA 2019 Yıllık Toplantısı, 22-24 Ekim 2019 tarihlerinde, Odamız ev sahipliğinde, Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

İlgi e-posta mesajı ile, halihazırda 50’den fazla firma katılımının teyit edilmiş olduğu belirtilen bahse konu etkinlik kapsamında; “IMO 2020 Güncellemesi: Uyumluluk ve Yaptırım”, “2020 Yakıt Sorunları”, “2020’den Sonra Teknoloji ve Yakıt”, “Liderlik Paneli”, “Armatörler Paneli” ve “Türkiye’de IMO 2020 Uygulamalarına Hazırlık” konularının ele alınacağı ifade edilmektedir. Ayrıca, konferansa ek olarak temsilcilerin IBIA Bunker Eğitim Kursu ve Çalıştayına katılma fırsatı elde edeceği bildirilmektedir.

Erken kayıt olanaklarından yararlanmak için son tarihin 30 Haziran 2019 olduğu belirtilen söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgiler https://www.eventora.com/en/Events/ibia-annual-convention-2019 ve www.ibiaconvention.com internet adreslerinde yer almaktadır.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,