Meksika İşbirliği Teklifi Hk.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 29.04.2019 tarihli ve 4616 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Meksiko Ticaret Müşavirliğimiz tarafından katılım sağlanan “Business Yucatan & Trade Opportunities” semineri kapsamında Yucatan Eyaleti’ndeki sağlık turizmi alanında gerçekleştirilebilecek yatırım projeleri hakkında bilgi edinildiği belirtilmekte olup, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerince firmalarımızın bilgi ve deneyimlerinden istifade edilmek suretiyle ABD’li ve Kanadalı turistleri Meksika’da ağırlamaya yönelik firmalarımız ile ortak projeler gerçekleştirilebileceği bildirilmektedir.

Söz konusu ajans yetkililerinin iletişim bilgilerinin yanı sıra detaylı bilgi içeren tanıtım materyallerinin Ticaret Müşavirliğimizde mevcut olduğu ifade edilmekte olup, talep edildiğinde ilgilenen kurum, kuruluş ve firmalar ile paylaşılmasının mümkün olduğu belirtilmektedir.

Bahse konu projeye ilişkin detaylı bilgilere TOBB’un internet sayfasında (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altında yer alan “Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/Meksika” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,