Sri Lanka Yatırım ve İş Forumu, 16-17 Eylül 2019, Kolombo Hk.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Ceylon Ticaret Odası’ndan alınan yazıya atfen, “Sri Lanka Yatırım ve İş Forumu’nun” 16-17 Eylül 2019 tarihlerinde Sri Lanka’nın başkenti Kolombo’da Shangri-La Otel’de düzenleneceği belirtilmekte olup, bahse konu etkinlik kapsamında B2B görüşmelerin, çeşitli oturumların, saha ziyaretlerinin ve 17 Eylül 2019 tarihinde “2019 Sri Lanka Ekonomi Zirvesi’nin” gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

İlgi yazı ile, bahse konu etkinliğe Sri Lanka Havayolları ile katılacak kayıtlı katılımcı ve refakatçilere Ekonomi sınıf uçuşunda %15, Business sınıf uçuşunda ise %10 indirim sağlanacağı belirtilmektedir. Etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://invest-srilanka.lk web adresinden ulaşılabileceği bildirilmekte olup, detaylı bilgi için Ceylon Ticaret Odası Yetkilisi ile (Ms. Lilakshini de Mel, Genel Sekreter Kıdemli Yardımcısı, Tel: +94 11 558 88 18; +94 11 242 1745 7; +94 77 321 5566; E-posta: lilakshi@chamber.lk) iletişim kurulabileceği ifade edilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,