Türkiye-Senegal 5. Dönem KEK Toplantısı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan 16.10.2020 tarihli Ek’te sunulan yazıda, Senegal Dışişleri Bakanı Sayın Amadou BA'nın 21 Ekim 2020 tarihinde ülkemize yapacağı ziyareti vesilesiyle 5. Dönem Karma Ekonomi Komisyonu (KEK) Toplantısının 20-21 Ekim 2020 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Senegal ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanlarının, öncelik verilecek sektörlerin, ticaretin geliştirilmesi için önerilerin, ikili ilişkilerde yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin en geç 19 Ekim 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’a (sila.kozanli@tobb.org.tr) iletilmesinin bildirildiği hususunu bilgilerinize arz/rica ederim.

1157_2781_t_rkiye_senegal_5_d_nem_kek_toplant_s_hk.pdf